NorraLatin

En regnig augustidag börjar de första året på teaterprogrammet på Norra Latin i Stockholm. Men Norra Latin är en plats med en mörk hemlighet...

Kom och läs böcker tillsammans! Nästa bokcirkel i Everöd startar måndagen den 15 oktober kl.17.30 och boken vi ska prata om är Norra Latin av Sara Bergmark Elfgren. Böckerna finns att låna här på biblioteket. Vi läser böcker, talar om böcker, träffas och tar en fika ihop.

Något du undrar över? Kontakta Helena Bengtsson, Everöds bibliotek, på tel 044-13 45 54 alternativt Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Välkommen in till biblioteket i Everöd!


Det var ett trevligt och intressant föredrag som Carl-Henrik Henriz bjöd på den 10 november i Everöds församlingshem.

Vi fick ta del av Dag Hammarskjölds stora livsgärning bl.a som FN:s generalsekreterare 1953 - 1961. Även lyssna till några bandupptagningar där han pratade i FN.

Hammarskjöld fick Nobels fredspris postumt och USA: s president John F. Kennedy kallade Hammarskjöld ”den största statsmannen i vårt århundrade”.

Föredraget var ett samarrangemang mellan Everöds Sockenförening och Everöds Byaråd.
Text och bild: Lena Holst. Införd 2016.

RojardagI

Den 21 april fixade vi stigarna/motionsspåren i skogen, så att de blev röjda och fina. Tack till de som hade möjlighet att komma och hjälpa till! 

Efter stigröjningen bjöds det på grillad korv med bröd och kaffe vid grillplatsen Bakfikckan. 

Bildcollage från Röjardagen 2016. Foto: Lena Holst.

Musikfest vid Bakfickan

Lite bilder från Musikfesten vid Bakfickan den 13 juli. Härlig kväll med fin musik av Marie och Lasse Berg, och så möjlighet att grilla på grillplatsen. Tack alla som kom!

Skogens Dag 2018

Välkomna till en härlig dag med Poängpromenad samt Knattelopp och Juniorlopp för barnen!

Allt detta går av stapeln lördagen den 8 september kl. 14.00 här i Everöd med start vid grillplatsen Bakfickan vid Stockvägen. Ta gärna med något att grilla – vi håller grillen tänd! Även lotterier med fina priser utlovas. Start för Knatteloppet är kl. 14.15, Juniorloppet kl. 14.30 samt Poängpromenaden kl. 14.45.

• Knattelopp för barn 3-6 år, 500 m
• Knattelopp för barn 3-6 år, 500 m
• Juniorlopp för barn 7- , 1 km
• Tipspromenad på 2 km slingan
• Medaljer till alla barn
• Lotterier med fina priser!
• Grillen är tänd för de som vill grilla

Kom och njut av vår fina skog!